torstai 5. heinäkuuta 2018

Pihapähkäilyä & lippuarvonta Asuntomessuille

Kävimme viime sunnuntaina valtakunnallisen puutarhapäivän merkeissä pyörähtämässä Espoon Marketanpuistossa hakemassa ideoita tulevalle pihallemme. Huomaan, että tietyt kasvit miellyttävät silmää enemmän kuin toiset. Esimerkiksi pioneja on aivan pakko saada. Toinen suosikkini on alppiruusu ja ehkä vähän uutena ihastuksen kohteena hortensiat.

Kuutamohortensia

Edellisessä pihassamme oli paljon havuja, ja joku havu meille varmasti nytkin tulee ihan jo sen takia, että pihassa riittäisi katseltavaa myös talvella.


Kivet ja havut sopivat kauniisti yhteen

Marketanpuistossa on hyvin esillä erilaisia lauta-aitoja. Meillekin on sellainen tulossa, mutta emme tiedä vielä minkälainen. Pystyyn vai vaakaan? Se on olennainen kysymys.
Nurmikko ei kuulu suosikkeihini ja täytyykin kovasti nyt pohtia, millä sen määrän saisi minimiin. Voi olla, että kallistumme vielä pihasuunnittelijan puoleen. Häneltä kaipaisin vinkkejä eri kasvien sijoitteluun, hyötypuutarhan rakentamiseen, kivetyksiin ja terassiin.Ideoita pihaa varten lähdemme hakemaan tänä kesänä myös Porin Asuntomessuilta. Ilokseni käynnistän myös lippuarvonnan kyseisille messuille! Sain Siklalta mahdollisuuden arpoa 1 x 2 lipun paketin messuille. Siklataloilla ei ole omaa kohdetta messuilla, mutta Siklatiloilta on messuille rakentunut ikääntyneiden palvelukoti Villa Luoto, jota varmasti kannattaa myös käydä vilkaisemassa.

Arvontaan osallistut seuraavasti: kirjoita kommenttikenttään, mitä erityisesti lähtisit messuilta katsomaan. Kerro myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin lähettää liput sinulle, mikäli arpaonni osuu kohdallesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 8.7. klo 20, jonka jälkeen julistan voittajan tämän postauksen kommenttikentässä ja lähetän liput voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Huom! Arvonnan suorittamisen jälkeen poistan kommentit, jotta kenenkään sähköpostiosoite ei jää turhaan tänne näkyviin. :)

Onnea arvontaan!

1 kommentti:

  1. Arpaonni suosi tällä kertaa Kristaa! Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille osallistumisesta!

    VastaaPoista