keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Yläkerta valettu

Tätä taloa rakennetaan kyllä aivan poikkeuksellisena hellekesänä. Pystytys oli toukokuussa kaikkein kuumimpana päivänä ja tänään on 30 asteen lämpötilassa valettu talon yläkerta. Huh! Kai tätä taloa on aivan pakko alkaa kutsua nimellä Villa Helle. :D

Kävimme illalla vilkaisemassa valun lopputulosta ja tasaiseltä se näytti jälleen. Myös yläkerta tehtiin maakosteasta betonista. Erona alakerran betoniin on se, että yläkerta tehtiin kuitubetonista, joten erillisiä raudoituksia ei yläkertaan tarvinnut tehdä.Sisätyöt eivät valun valmistelua ja valua lukuun ottamatta ole muuten edenneet. Sisäseiniä ei esimerkiksi ole pystytetty alakertaan vielä lainkaan. Vähän tässä kyllä sitä jo malttamattomana odottelen, sillä olisi niin kiva nähdä paremmin eri huoneiden kokoja ja suhteita. Ehkä sitten ensi viikolla.

Ulkoa talo on kuitenkin terasseja, parveketta ja maalausta vaille valmis. Pääty valmistui viime viikolla. Tykkään!Viikonloppuna suuntaamme mieheni kanssa Poriin Asuntomessuille. Messujen anti lieneekin seuraavan postaukseni aihe. Innolla odotan!

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä kirjoituksesta! On mielenkiintoista lukea muiden taloprojekteista, meilläkin on sellainen meneillään. Teille on tulossa kaunis talo. Me otimme yhteyttä rakennusliikkeeseen viime kesänä täällä Pohjanmaalla, ja talo tulee avaimet käteen- periaatteella. Välillä vain käymme katsomassa kuulumisia raksalla.

    VastaaPoista