sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Nyt saa sataa!

Kiireet ovat vieneet mennessään, eikä ole tullut päivitettyä blogia. Aihetta kuitenkin olisi ollut, sillä talo on edistynyt hienosti.

Timpurit ovat paiskineet tontilla pitkää päivää hellesäistä huolimatta. Oli muuten uskomaton toukokuu! Meidän talo ei ole ollut kertaakaan sateessa koko sinä aikana, kun sitä on rakennettu. Nyt siinä on jo peltikattokin päällä, joten ei haittaisi, vaikka sataisi kunnolla.Katon lisäksi talon ulkoverhoiluja on edistetty. Mustat seinät alkavat olla jo ihan valmiita, ja ns. tehosteseiniäkin on jo alettu laudoittaa.

Talon kulmat, räystäät ja smyygilaudat maalataan vielä mustiksi.Tuo pystylaudoitus, joka tehosteseinissä on, täytyy tehdä paikan päällä - toisin kuin vaakalaudoitus, joka tuli saman tien elementtien mukana. Hyvältä kyllä näyttää tuo tehosteseinien tammisävy.

Tehosteseinän sävy on Teknoksen 1802.
Takapihan päätyseinältä pystylaudoitus vielä puuttuu

Talon sisällä timpurit ovat laittaneet lattiaan styroksit ja raudat. Nyt vain odotellaan putkimiestä paikalle, jotta saadaan muun muassa lattialämmitysputket kohdilleen. Sittenhän onkin jo lattiavalun vuoro. Jännää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti