torstai 19. huhtikuuta 2018

Hitaasti etenee

Ei ole tullut päivitettyä blogia, kun on tuntunut siltä, että ei ole paljon mitään päivitettävää. Jotenkin edellinen taloprojektimme eteni niin vauhdikkaasti, että tämän projektin kanssa on tuntunut siltä, kuin katsoisi hidastettua filmiä. Itse olen luonteeltani aikamoinen sähikäinen, eikä maltti todellakaan ole valttini. Huoh. No, nyt kuitenkin jonkinlainen tilapäivitys tontin tapahtumista.

Perustukset ovat nyt ontelolaattoja vaille valmiit, ja talon seinien pitäisi tulla vappuviikolla. Sikla on luvannut meille, että talo valmistuu syyskuun viimeisellä viikolla, joten kai tässä pitäisi nyt vain hengittää syvään ja nauttia aurinkoisista päivistä. Onneksi edes kevät on täällä!

2 kommenttia:

  1. Katsoin teidän talon pohjapiirrosta, oli ihan järkevää tehdä kylpyhuone alas, mutta tulevaisuuden kannalta olisi hyvä että alakerrassakin olisi tilaa nukkua. Jos on sellainen tilanne että joskus ei pääsekään portaita ylös nukkumaan. Onnea projektiin. T. Huonojalkainen lukija joka liikkuu pyörätuolilla

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja onnentoivotuksista! Itse asiassa mietimme taloa suunnitellessamme tuotakin tilannetta, josta mainitsit, ja totesimme, että hätätapauksessa myös olohuoneessa voi nukkua. Se, että pesutilat olisivat pelkästään yläkerrassa, oli meidän mielestämme hankalampi tilanne. Mutta olet aivan oikeassa siinä, että rakentajana on hyvä varautua erilaisiin elämäntilanteisiin.

    VastaaPoista