sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Betonimaiset laatat

Kotiimme tulevista laatoista haluan kirjoittaa ihan oman postauksensa. Olen nimittäin valtavan innostunut niistä. Kuten olen jo aikaisemmin kertonut, löysimme Musta ovi -blogista ihanan näköisiä kuvia juuri meidän näköisistämme laatoista. Mutta laattoja ei toki voi valita pelkän netistä löytyneen kuvan perusteella. Onneksi saimme hyvää palvelua Laatta Leevi -nimisestä kaupasta, eikä mennyt kauaa, kun he olivat postissa lähettäneet meille mallipalat toivomistamme laatoista. Ja hyvältähän ne tosiaan livenäkin näyttivät!

terratinta.com

Betontechin laatat ovat läpivärjättyjä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos niihin tulee joku kolhu, pysyy laatta samanvärisenä kolhunkin kohdalta, eikä alta paljastu valkoista, värjäämätöntä pintaa. Jotenkin näin lapsiperheen silmin tämä vaikutti aika hyvältä jutulta. Lisäksi laatat ovat kuivapuristettuja ja mittatarkkoja, joten ne pitäisi pystyä laatoittamaan ohuella saumalla.

Betontech White

Kaikkiin märkätiloihin meille on tulossa Betontechin White sekä lattiaan että seiniin. Halusimme rauhallisen, yhdenmukaisen tunnelman, joka syntyy hienosti tällä hieman betonimaisella mutta kuitenkin eleettömällä laatalla. Pikkuvessan lattiaan sekä kalusteseinälle laatta tulee koossa 60 x 60. Pesuhuoneen sekä yläkerran vessan lattiaan laatta tulee kaatojen takia koossa 10 x 10, mutta seiniin koossa 60 x 60.

Eteisen lattiaan meille tulee Betontechin Grey koossa 60 x 60.

Betontech Grey

Rakentaessa toki myös raha ratkaisee paljon. Onneksi näiden laattojen kohdalla raha ei tullut esteeksi, ja lisäksi saimme Laatta Leeviltä hyvän tarjouksen, johon mielellämme tartuimme.

Jos rakentaminen sujuu suunnitelmien mukaan, tepastelemme näiden laattojen päällä jo puolen vuoden kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti