sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Hanat, suihkut ja poreamme - mutta mikä?

Edellisessä postauksessani kirjoitin, että olemme kovasti miettineet kotiimme hanoja, suihkuja ja ammetta. Paljastan tässä alustavat valinnat ja otan myös mielelläni kommentteja vastaan, jos jollain lukijalla on näistä huonoja kokemuksia. Erityisesti suihkut ja amme ovat vielä isoja kysymysmerkkejä.

Keittiöstämme on tulossa musta, joten Tapwellin musta RIN984-hana tuntui luontevalta valinnalta.

Keittiöhana RIN984

Yhtenäisen linjan ja tyylikkään ulkomuodon takia päätimme valita muutkin hanat Tapwellilta. Vessoihin olisi näillä näkymin tulossa BI071 kromin sävyisenä. Näitä hanoja on saatavilla todella monissa eri sävyissä, mutta hintakin niissä silloin nousee. Valitettavasti. Toisaalta krominen ei ainakaan mene koskaan muodista.

Pesuallashana BI071

Alakerran pesutiloihin tulee kaksi suihkua mallia TVM7200 ja jälleen kromin sävyisenä.

Kattosuihku TVM7200  

Onko kellään lukijoista sattumoisin kokemusta Tapwellin suihkuista? Ovatko hyviä? Edellisessä talossa meillä oli Grohen sadesuihkut, joihin olimme oikein tyytyväisiä.

Alakertaan on suihkujen lisäksi tulossa myös poreamme, jonka valinta on eniten tuottanut päänvaivaa. Olemme miettineet, mikä on sopivan tai riittävän iso amme. Pitäisikö ammeen olla kahden istuttava? Mitä toimintoja haluamme? Ja paljonko rahaa haluamme ammeeseen käyttää, sillä lisätoiminnot ja ammeen koko vaikuttavat hintaan merkittävästi. Alun perin olimme ajatelleet ihan tavallista ammetta, mutta jossain vaiheessa alkoi ajatus poreammeesta kiinnostaa.

Vaihtoehtoja meillä on muutama. Ensimmäisenä Baltecon Aura, joka olisi aika hyvän kokoinen pesutiloihimme, mutta johon ei mahdu kuin yksi aikuinen.

Balteco Aura

Toisena vaihtoehtona on Westerbergs Norden Duo, joka nimensä mukaisesti on kahden hengen amme.

Westerbergs Norden Duo

Tuo kahden hengen amme on kalliimpi ja ylipäätään sen täyttämiseen kuluu enemmän vettä. Nyt pitäisi varmaan ratkaista, käytämmekö me ammetta useammin yksin vai yhdessä. Jos kylpyyn pulahtaa useimmiten ihan yksin, tuntuu aika turhalta täyttää joka kerta kahden hengen ammetta. Toisaalta jos toisinaan haluaisikin kylpeä yhdessä, ei se yhden hengen ammeessa ole oikein mahdollista. Hankalaa. Meillä ei ole koskaan ollut ammetta, joten aikaisempia käyttökokemuksia ei ole.

Näiden lisäksi olemme katselleet joitakin Hafan ammeita, esimerkiksi tätä Aqua 160R Duo Deluxea.

Aqua 160R Duo Deluxe

Tähänkin mahtuisi kaksi aikuista, mutta myös valtava määrä vettä. Huoh. Olisikohan kellään teistä lukijoista mitään kokemuksia poreammeista? Kaikki kommentit otetaan mielellään vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti