perjantai 2. maaliskuuta 2018

Maalivalinnat valmiina

Tällä viikolla saimme vihdoin päätettyä, minkä väriset seinät meille tulee. Yleisväriksi valikoitui ihana, vaaleanharmaa sävy, joka on neutraali eikä taita sen enempää siniseen tai ruskeaan kuin mihinkään muuhunkaan väriin. Jo edellisessä talossamme huomasimme, miten kiva on, kun seinät eivät ole ihan valkoiset. Näin kaikki valkoiset yksityiskohdat, kuten vaikkapa ikkunoiden karmit, korostuvat tosi kauniisti.

Yleisvärimme tulee olemaan Tikkurilan Deco Grey -värikartan sävy 1951.

1951
Tikkurilan 1951

Muutama tehosteseinäkin meille tulee. Annoimme lastemme päättää itse, minkä värisen tehosteseinän he haluavat omiin huoneisiinsa. Aika vahvoja värejä he alkuun suunnittelivat, mutta kun yhdessä karsimme kaikkein räikeimmät sävyt pois, tekivät he lopulta tosi kivat valinnat.

Tyttäremme huone saa sävykseen Tikkurilan sävyn Y441, josta käytetään myös nimeä Akvarelli.

Y441 (Akvarelli)
Tikkurilan Akvarelli


Poikamme huoneen tehosteseinä puolestaan tulee olemaan Tikkurilan vihertävä sävy V446, joka tunnetaan myös nimellä Neva.

V446 (Neva)
Tikkurilan Neva


Työhuoneeseen tulee yhdelle seinälle Tikkurilan M499 eli Mantteli. Tällä toivon ennen kaikkea saavani ryhtiä ja tyylikkyyttä tilaan, jossa itse aika paljon vietän aikaa.

M499 (Mantteli)
Tikkurilan MantteliOmaan makuuhuoneeseemme ei tällä kertaa tule tehosteseinää lainkaan. Mielestäni tuo yleisväri on niin kaunis, että se saa siellä päästä ihan rauhassa oikeuksiinsa. Ja saahan sitä sitten seiniä maalata myöhemminkin, jos iskeekin tarve saada jotain tiettyä sävyä seinille.

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni, joita on alkanut viime päivinä olla koko ajan enemmän ja enemmän! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan rakennusprojektiamme!
               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti