sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Porrashuumaa

Meille on tulossa aika ihkut portaat. Niiden valintaan käytimme myös erityisen paljon aikaa. Siklan ns. talopakettiin olisi kuulunut portaat Westwoodilta, mutta heiltä emme löytäneet mieluisia. Niinpä selailimme nettiä ja haastattelimme eri porrasvalmistajia useaan otteeseen, kunnes löysimme itsellemme sopivimman. Meidän portaat tulevat Tähtiportaalta. Kaikkialta olemme kuulleet heistä vain positiivista palautetta ja myös heidän portaidensa ulkonäkö oli eniten meidän makuumme.

Portaamme ovat umpiportaat, sillä niiden alapuolelle tulee vaatehuone. Sävyn valinta oli vaikea homma, mutta onneksi Tähtiportaalla oltiin hyvin avuliaita. Saimme heiltä esimerkiksi kotiin postitettuna näytepaloja, kun emme toimistolla osanneet vielä päättää. Lopulta päädyimme 1/4 valkolakattuun saarniin, joka tuntui sopivan parheiten vaalean parkettimme kaveriksi. 

Oheisessa kuvassa 1/4 valkolakattu saarni on tuo alempi näytepala.


Portaisiin tulee musta, aito metallipinnakaide. Pohdimme ensin mustaa ns. onttoa metalliputkea, mutta lopulta ulkonäköseikat voittivat ja päädyimme täysmetalliseen versioon (vaikka se toki kalliimpi onkin). Ohessa muutama Tähtiportaalta saamamme 3D-kuva tulevista portaistamme.
Yläkerran aulassa kaide pääsee eniten oikeuksiinsa.

Ihkut! Vai mitä?

2 kommenttia:

  1. Ihkut on! Meille tulee todennäköiset ihan samanlaiset, niin voin toki olla hieman puolueellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, ei mikään puolueellisuus. Pikemminkin hyvä maku! :)

      Poista